Essen – Moerkantsebaan 62

Koopprijs
€ 425.000,- k.k.
Status
Verkocht
Objecttype
Bouwgrond
Soorten
Geen garage
Perceel oppervlakte
2.431 m2

Omschrijving

Op zeer gunstige, groene locatie, en toch vlakbij het centrum van Essen gelegen, schitterend, uniek, riant perceel bouwgrond (circa 2.431 m2) op absolute toplocatie!

RIANT PERCEEL BEGROND!

Perceelsoppervlakte (lot 10 van het oorspronkelijke verkavelingsplan): circa 2.431 m2.
Kadastraal inkomen: € 20,-.
Kadasternummer: 0560 EP0000.

Mogelijkheid tot het realiseren van een riante villa omringd door een zonnige tuin en dan met volop privacy en op loopafstand van het centrum van Essen. Het perceel is aan de voorzijde circa 35 meter breed en circa 70 meter diep.

Locatie:
Deze bouwgrond is gelegen in groene wijk “Heikant” vlakbij de “Kiekenhoeve” en grenst aan de achterzijde aan (privé) natuurgebied “De Belder”. Alle voorzieningen van Essen bevinden zich binnen handbereik, zoals scholen, winkels/supermarkten, banken, etc. en zelfs het station ligt op loopafstand met diverse verbindingen naar Antwerpen en Roosendaal.

Het schitterende natuurgebied “Grenspark de Kalmthoutse Heide” bevindt zich vlakbij en ook de “Rucphense Heide” en de “Buissche Heide” zijn met de fiets vlot bereikbaar.
Roosendaal ligt op circa 15 autominuten en van daaruit heeft u via de A58, A17 extra snelle verbindingen naar Rotterdam, Breda, etc. Antwerpen is met circa 30 autominuten bereikbaar.

Indien u interesse heeft, nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging ter plaatse, waarna wij u uitgebreidere informatie en voorschriften zullen overhandigen en/of mailen.

Aanbod onder voorbehoud van gunning door eigenaars.

Stedenbouwkundige bestemming: deels woongebied met landelijk karakter en deels landschappelijk waardevol agrarisch gebied.
Dagvaarding en herstelvordering: geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Voorkooprecht: nee.
Verkavelingsvergunning: ja, d.d. 1969.
Overstromingsgevoelig gebied: niet gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied.

Lees meer
Lees minder