Recent verkocht

Full service voor
al uw vastgoed

Continue bijscholing via
BIV, VIVO en NVM

Professionele
fotografie

Tiptop
woningpresentatie

Onze recente verkoopsuccessen.

Aandacht voor pand én klant!

Zoals reeds aangegeven waren wij de afgelopen vier decennia als erkend BIV-vastgoedmakelaar al actief in Essen en omstreken, echter veelal via ‘mond-tot-mond’ reclame en misschien dus voor u niet altijd zichtbaar met grote borden. Wij mogen echter met trots zeggen toch al heel wat woningen in Essen en omstreken verkocht te hebben en al een hele palmares van verkochte woningen op onze naam te schrijven.

Aangezien wij echter veel belang hechten aan de privacy van onze klanten en in maart 2021 gestart zijn met een nieuwe website, hebben wij er ook voor gekozen om onze reeds gerealiseerde verkoopsuccessen niet opnieuw te publiceren.

Wat wij voor u kunnen betekenen.

Persoonlijke kennismaking

Wij geven de voorkeur om dit aan u toe te lichten tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek en uiteraard leggen wij dan graag een greep uit onze eerder gerealiseerde verkoopsuccessen voor. Dit geeft ons gelijk de mogelijkheid om in alle rust en tijd onze ervaringen en specialisaties met u door te nemen en samen met u te kijken wat voor u zouden kunnen betekenen.

Om u al een indruk te geven, hebben wij hieronder een greep geplaatst uit onze verkoopsuccessen in het verleden in de regio:

Essen, Wildert en Horendonk

Consciencelaan, Deken Verbiststraat, Doornboom, Dreef, Dreveneind, Essendonk, Grensstraat, Guido Gezellelaan, Heiblok, Heikantstraat, Heikantvenstraat, Hemelrijklaan, Hey-endlaan, Hofstraat, Horendonk, Huybergsebaan, Kalmthoutsesteenweg, Kerkeneind, Kleiputtenlaan, Kraaienberg, Leemstraat, Marterlaan, Maststraat, Meeuwenven, Moerkantsebaan, Molenstraat, Nieuw Hoef, Nieuwmoersesteenweg, Nieuwstraat Nolsebaan, Populierenlaan, Schanker, Schelpheuvelstraat, Schuurblok, Spijker, Steenpaal, Vaartstraat, Wasbrug, Zonnedauwlaan en Zwartven.

Achterbroek, Nieuwmoer, Kalmthout, Kapellen, Brasschaat en Wuustwezel

Albertdreef, Blikstraat, Bosweg, Darm, Ericalaan, Feniksdreef, Geusenbacklaan, Kapelsesteenweg, Lijsterbeslaan, Miksebaan, Pastoor De Keyserlaan, Putsesteenweg, Veldvoort en Vogelkerslaan.

Zoek in onze woningen

Wij nemen graag contact met u op!

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.