Verstand van verkopen op persoonlijke wijze

Zoals ze bij de aankoop zeggen ‘’het gaat niet om een brood kopen bij de bakker’’, beseffen wij heel goed dat ook de verkoop van uw (t)huis veelal een grote en spannende stap is. Transacties met enorme bedragen en ook iets wat u niet dagdagelijks doet.

Bij zo een grote stap is het dan ook fijn u persoonlijk te laten begeleiden door iemand met de goede kennis en waar u vertrouwen in heeft! Wij staan u graag bij om uw verkooptraject feilloos en zonder kopzorgen te doorlopen. Daarnaast hechten wij ook bijzonder veel belang aan een goede communicatie en strikte opvolging, zodat u op eender welk moment op de hoogte bent over de status en het verloop van de verkoop van uw woning. U vertrouwt ons één van uw grootste belangen toe, wij gaan daar dan ook zeer zorgvuldig en professioneel mee om!

Verstand van
de regio

Uitgebreide
publicatie

Prominent op
Funda

Stille verkoop
mogelijk

Verstand van verkopen.

Wat u van ons immo­kantoor mag verwachten.

Wij staan u vanaf de ondertekening van de verkoopopdracht tot en met de notariële overdracht met raad en daad bij. Voor ons is het verkooptraject pas succesvol afgerond als u tevreden bent.

Ludo en Roxanne zijn 24/7 mobiel bereikbaar voor als u vragen heeft of even nood aan overleg. Kim en Nancy zijn daarnaast ook volledig op de hoogte van al het reilen en zeilen, en zijn wat betreft kennis over de vastgoedmarkt eveneens meer als gemiddeld onderlegd!

Jarenlange ervaring, vele verkoopsuccessen en hoge klanttevredenheid.

Kiezen voor het beste verkoop­resultaat!

Wij doen er alles aan om uw woning op en top te presenteren zodat wij voor u de beste verkoopprijs realiseren! Professionele fotografie met hoogtefoto’s, 360 graden foto’s, videotour en plattegronden zorgen voor een zeer compleet en tiptop visueel pakket.

Publicatie op onze eigen website, Immoscoop en Immoweb brengen uw woning al onder de eerste aandacht. Daarnaast bieden wij de unieke formule om uw woning ook op Funda te plaatsen en kenbaar te maken binnen ons zeer groot, Nederlands klantenbestand.

Triggerende previews, plaatsing als ‘’nieuw in verkoop’’ en indien nodig eventuele, extra posts op onze Instagram- en Facebookpagina met 9.800 volgers maken dat niemand de publicatie van uw woning mist.

Onze uit het oog springende verkoopborden met mogelijkheid tot extra vermelding zoals ‘’topper, grote tuin, psst binnenkort te koop,…’’ zorgen er dan weer voor dat niemand zonder omkijken uw woning voorbijrijdt of wandelt.

Hoe werkt het precies?

Van bezichtiging tot overdracht.

Bezichtigingen? Ludo of Roxanne zijn altijd tijdig op voorhand aanwezig, zodat uw potentiële koper bij aankomst hartelijk wordt ontvangen en op een aangename manier alles over uw woning te weten komt. Van zodra zij buitenstappen, nemen zij gelijk de telefoon in de hand om u van een terugkoppeling te voorzien.

Biedingen kunnen via al onze communicatiekanalen binnenkomen en geven wij per direct door. Naast de prijs kijken wij hier ook zeer grondig naar alle mogelijks bijkomende voorwaarden met u mee. Wij staan u hierin bij met deskundig advies, maar uiteraard bent u degene die de uiteindelijke beslissing neemt!

Al het papierwerk wordt van A tot Z met de grootste zorg voor u verricht en uiteraard zeer nauwkeurig gecontroleerd. De koopovereenkomst en eventuele andere documenten worden uitgebreid toegelicht zodat zowel u als koper zonder misverstanden weten wat er wordt getekend en verrassingen achteraf worden afgeblokt.

Ondanks dat wij bij de notaris zelf misschien niet meer veel kunnen betekenen gaan wij alsnog voor de goede en volledige afsluiting van het dossier altijd mee. Voor ons is het verkooptraject pas succesvol afgerond als u tevreden bent, en wij zijn dan ook graag getuige hoe u met een goed gevoel de sleutel aan de nieuwe bewoner geeft!

Van der Eijken makelaardij:

Aandacht voor pand én klant!

Meer weten?

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.