Zorgeloos aankopen van uw nieuwe thuis.

Gaan uw haren als het ware al omhoog staan als u denkt aan het kopen van een huis in deze hectische vastgoedmarkt? Waar moet u beginnen? En als u iets vindt, welke prijs dan te bieden voor uw droomwoning? Heeft u daarnaast graag iemand die met u meekijkt naar de contracten en het hele juridische en bouwkundige aspect?

Wij begeleiden u graag in dit proces en staan u met deskundig advies bij wanneer u dat nodig acht. U bepaalt dus zelf waar u bijstand wenst en wat voor u de invulling is in dit aankooptraject. Op basis van het door u gewenste pakket, leveren wij u deze full service op een persoonlijke wijze, en spreken we samen vooraf een passend, scherp tarief af. U betaalt dus nooit te veel en kiest daarnaast voor een zorgeloos aankooptraject!

Erkend vastgoedmakelaar
BIV 202953

Flexibel en
professioneel

Van eerste advies tot
notarieel transport

Volledige ontzorging bij
de koop van uw huis

Een huis kopen in Essen, Kalmthout en Noorderkempen.

De vastgoedmarkt gaat snel? Wij dus ook!

Ludo en Roxanne van der Eijken behartigen alle dossiers samen zodat bezichtigingen, koopovereenkomsten, etc. kort op de bal worden ingepland.
Nancy en Kim zorgen dan weer voor een zeer snelle, correcte uitvoering op ons immokantoor en maken dat er altijd iemand de telefoon aanneemt of met de administratieve uitvoering aan de slag kan.

24/7 bereikbaar betekent dat u altijd binnen een paar uur zeker iets van ons verneemt! Niets vervelender als continu een wachtmuziekje of geen antwoord terugkrijgen toch?

Ondanks de hectiek op de markt besteden wij nog steeds met grootste zorg aandacht aan elk dossier en blijven wij scherp. Dat vinden wij te allen tijde onze verplichting als makelaar naar u toe.

Van der Eijken makelaardij:

Uw flexibele makelaar!

Meer weten?

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.