Maak kennis met ons

Van der Eijken Makelaardij is al bijna 40 jaar actief werkzaam in de grensstreek rond Essen-Roosendaal. In Essen en Kalmthout zijn al veel woningen via mond-tot-mond reclame en vanuit ons grote netwerk naar volle tevredenheid verkocht, echter veelal (nog) niet zichtbaar. Daar willen wij sinds 2021 verandering in brengen. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke dienstverlening op basis van de oude principes ‘een man een man, een woord een woord’ en ‘geen woorden maar daden’.

Uw makelaar in de
Noorderkempen

Verstand van
uw regio

Geen woorden,
maar daden

Een man een man,
een woord een woord

Verstand van vooruitgang.

Van der Eijken Makelaardij gaat met de tijd mee

Wij zitten nooit stil! Wij blijven continu zoeken naar nieuwe, moderne kanalen en technieken om ons aanbod zo breed mogelijk te kunnen tonen en zodoende onze klanten maximale exposure te kunnen bieden.

Zo hebben wij ons social media netwerk uitgebouwd tot één van de meest uitgebreide en meest actieve in de makelaardij. Overtuig uzelf en bezoek (en like) onze Facebookpagina of volg ons op Instagram.

Teamwork makes the dream work.

Aangenaam!

Ons dynamische team bestaat uit 4 gedreven medewerkers waarbij Ludo en Roxanne u graag buiten ‘in het veld’ begroeten, wetende dat Nancy en Kim zorgen voor een zeer goede behartiging en opvolging van alle dossiers en zaken op de binnendienst. Alles bij elkaar samen meer dan 100 jaar ervaring in de makelaardij en persoonlijke dienstverlening!

De werkwijze van ons team is bijzonder te noemen: al onze medewerkers zijn van alle lopende zaken op de hoogte. Het maakt niet uit wie u aan de telefoon krijgt, wij kunnen u altijd gedegen te woord staan.

Wij maken graag nader kennis met u om in een vrijblijvend gesprek te kijken of wij ook u wellicht van dienst kunnen zijn!

#graagtotuwdienst

Kom als allereerste alles te weten over ons nieuwe aanbod. Volg ons via Facebook, Twitter of Instagram.